Kirándulások erre arra

Mennek a Majmok

Mennek a Majmok

Esztergom-Miskolc, 9. Nap

2020. július 07. - M.J

IMG 20200625 192131Terv: Végül úgy döntötünk, hogy Bélapátfalváról Szarvaskőn át Sirokra érkezünk. 24 km.

Elég kényelmesen keltünk, vajas kalácsot ettünk reggelire egy kis kakaóval. Mivel a vendégházat is érintette a kék, ezért azon indultunk el Szarvaskő felé. Szerintem picit túlzás, hogy 10dkg vaj 580 forint legyen, ezért amikor a szarvaskői kisboltban bevásároltunk, csak két rétest vettünk ami meglepő módon nem volt drágább, mint Pesten és ugyanolyan finom volt. Az út további részében ismét Lovas Rozi ,,Egyszer lent" című podcastját hallgattuk, ami nagyon érdekes és elgondolkodtató.

A siroki várat nem néztük meg, de azonnal megláttunk egy feliratot ,,Sétány" és a táblán szereplő nyíl balra mutatott. Azon szépen mentünk egy két percet amikor a sétány mészkőbe vájt lépcsőkön haladt lefelé, úgy 60 fokban. Nagy nehezen leereszkedtünk rajta és 10 perc után már a Coopba vásároltunk egy negyed görögdinnyét, ami nagyon finom volt.

45 perc várakozás után jött a busz ami Egerbe vitt, és majdnem azonnal mentünk is tovább Bélapátfalvára.IMG 20200625 164559

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://menekamajmok.blog.hu/api/trackback/id/tr5915986772

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása