Kirándulások erre arra

Mennek a Majmok

Mennek a Majmok

Esztergom-Miskolc, 3. Nap

2020. július 03. - M.J

IMG 20200619 141346Terv: Nógrádból, Szendehelyen, Katalinpusztán, Ősagárdon és Romhányon át Szátok. Alvás a régi barátoknál. 25-26km.

Reggel gyönyörű idő volt. Anyu korán elment boltba venni valamit, a reggeli ismét nagyon finom kalács és kakaó volt. Nem is tűnt esősnek az ég, de mi a biztonság kedvéért a nejlont is felvettük. 10 óra környékén értünk Szendehelyre. A tervek szerint továbbhaladva érkeztünk a Katalinpusztai kirándulóközpontba. Eddig a kék jelen mentünk, de most rövidítés kedvéért a nógrádi piroson át mentünk Ősagárdba. Ősagárdba már 3-4 környékén érkeztünk.

IMG 20200619 085137Nem a kékre tértünk vissza, hanem egy némileg jelzett útvonalon haladtunk Alsópetény felé. Alsópeténybe érkezve találkoztunk egy nagymamával és a két unokájával. Elbeszélgettünk egy ideig vele, és anyuból kiszedett egy kulancsot. Sajnos Alsópetényben már tudtuk, hogy nem tudunk 2 óra alatt eljutni onnan Szátokra, sőt Romhányba se (magam részéről nem is akartam többet kirándulni már aznap.) Szóval felhívtuk a barátunkat, aki felszedett és Szátokra vitt. Ott anyu a rég nem látott barátokkal beszélgetett, én pedig játszottam, bicikliztem a gyerekekkel. Végül 27 kilométert gyalogoltunk.

További kellemes napot,

MJ

IMG 20200619 161202

 

 

 

 

 

 

 

 

                     (Ősagárd eggyik különleges háza.)

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://menekamajmok.blog.hu/api/trackback/id/tr3715975052

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása