Kirándulások erre arra

Mennek a Majmok

Mennek a Majmok

Esztergom-Miskolc, 6. Nap

2020. július 04. - M.J

Terv: Bableves csárdától Pásztón és az Ágasvári túristaházon át Mátraszentistvánon alvás a Gyopár vendégházban.

Reggel nagyon  hamar kb. hatkor keltünk. Apu letett minket a Bableves csárdánál és ő is Pásztón át ment Pestre. Tíz métert se mentünk még, és már akkora sáron kellett átmenni, akár 1 kiló is ráragadhatott a bakancsunkra.IMG 20200622 101252

Pásztóra két óra alatt értünk oda, és azonnal reggeli keresésbe kezdtünk. Nagy eséllyel nagyon hangosan kereshettünk egy boltot ahol vehetünk valamit, mivel 2 ember is megszólított. Végül egy Coopba mentünk, ahol kalácsot és kakaót vettünk reggelire, mily meglepő. A város központjában, a templom meletti parkban reggeliztünk, ahol az Oskolamester háza is volt.

Aztán vagy egy órát gyalogoltunk a főúton, már esőben. A zöld jelen mentünk aztán tovább Ágasvárig, ahol be volt zárva a túristaház, és beállni se lehetett a már szakadó eső elől sehova. Ez kis csalódás volt. Tovább menve találkoztunk egy túrázós családdal. Onnan egy óra múlva már Mátraszentistván határán voltunk. 26 kilométert gyalogoltunk aznap.

MJIMG 20200623 083817

A bejegyzés trackback címe:

https://menekamajmok.blog.hu/api/trackback/id/tr5815981676

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása