Kirándulások erre arra

Mennek a Majmok

Mennek a Majmok

Esztergom-Miskolc, 10. nap (pihenő)

2020. július 08. - M.J

Terv: Pihenünk egyet, kószálunk Egerben, Bél-kő megmászása,

Reggel kilencig nem jöttünk ki az apartmanunkból, anyu kimosta a ruháinkat, reggeliztünk. Tíz környékén jött egy kéktúrázó srác pecsételni, és vele beszélgettünk egy órát. Ahogy elment a túrázó azonnal leszakadt az ég és másfél óráig esett.

Amikor elállt, bementünk a faluba, a vonathoz. 30 perc várás után jött a vonat és elmentünk vele az egri várhoz amit végül nem néztünk meg, de a Minaretbe felmentünk, ahonnan gyönyörű a kilátás. Épp bementünk egy Sparba, amikor megint elkezdett esni az eső, úgy, hogy elárasztotta a Dobó teret, így egy 40 percet vásároltunk.IMG 20200626 163048

Úgy szerelkeztünk fel, hogy két napig boltba nem fogunk menni. Elállt az eső és mi is kijöttünk a boltból. Szépen lassan odamentünk a buszpályudvarra, de mivel 30 perc múlva jött a buszunk, volt időnk elmenni az egri színházhoz.

A buszról leszállva a vendégház felé vettük az irányt, és 20 perc alatt oda is értünk. 12 km-t sétáltunk.IMG 20200626 163918

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://menekamajmok.blog.hu/api/trackback/id/tr9615987010

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása