Kirándulások erre arra

Mennek a Majmok

Mennek a Majmok

Esztergom-Miskolc, 12. nap

2020. július 10. - M.J

Terv: Répáshutáról Bükkszentkereszten át Tapolca (és Tapolcán odaadjuk a kulcsot a vendéglátóknak), aztán haza vonattal. 21-23 km.

Hamar elindultunk a szállásról, és 1 óra gyaloglás után a Hór völgyébe érkeztünk. Két perc gyaloglás után egymás után hat farönkön kellett átmásznunk, úgy, hogy melletünk csalán volt, azt ajánlom, hogy a oda ne menjetek. 1 óra sétálás után hirtelen ránk szakadt az ég, cseresznye nagyságú jégdarabok estek egy óráig. Ezután úgy ázott be a cipőnk, hogy utána két napig kellett szárítani.IMG 20200628 095426 Úgy éreztem, hogy nincs már értelme tovább menni, anyu látszott rajta, hogy tovább menne, de ő is tudta, hogy ez már nagy terhelés nekem, szóval kimentünk a főútra és Hollóstető felé vettük az irányt, fél óra alatt oda is értünk és megvártuk a buszt. Eközben anyu felhívta az ismerősöket, hogy mi van, abban egyeztek meg, hogy odajönnek a Búza térre és ott veszik át a kulcsot. 40 percet vártunk végül a buszra, levettük a zoknikat, de nem cseréltük le, mert tudtuk, hogy a következő zokni is vizes lesz. A Búza téren átvették a kulcsot, és el is vittek minket a vasútállomásra.

Két óra alatt beértünk a Keletibe, onnan pedig haza mentünk. 

Visszanézve jó kis túra volt.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://menekamajmok.blog.hu/api/trackback/id/tr9315987292

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása