Kirándulások erre arra

Mennek a Majmok

Mennek a Majmok

Esztergom-Miskolc, 8. Nap

2020. július 06. - M.J

Terv: Parádfürdőről Recsken és Sirokon át a bátori elágazásból busszal megyünk  Bélapátfalvára, ahol a Telkessy vendégházban alszunk.

8:10-kor indultunk, a Parádrürdőt és Recsket összekötő fóúton, mert nem volt más lehetőségünk. 1 óra gyaloglás után egy Coopban vásároltunk be kenyeret vajat stb., de a reggelit a helyi lángososnál vettünk, egy sajtos-tejfölöst és egy simát. Jóval olcsóbb volt, mint például a Balatonon és nagyon finom volt. 

Tovább mentünk a sárga jelen egy nagyon nagy kerülővel, mert nem akartunk az úton tovább baktatni. 5 óra alatt értünk Sirokra, ahol én már nem akartam tovább menni és szerintem anyunak sem volt kedve.

Itt már tudtuk, hogy egy nap alatt nem tudunk eljutni Miskolcra.

Végül Sirokon felszálltunk egy buszra ami Egerbe vitt, két perc várakozás után pedig Bélapátfalva felé vettük az irányt. Még pont be tudtunk vásárolni a helyi Coopban holnapra, mivel a Telkessy vendégház két kilométerre van Bélapátfalvától.

A Telekessy vendégház gyönyörű, 30 fő fér el, két nagy konyha van és 2 apartman is található ott. Itt a facebook oldaluk: https://www.facebook.com/telekessyIMG 20200625 075453

A bejegyzés trackback címe:

https://menekamajmok.blog.hu/api/trackback/id/tr8615984822

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása